Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 august 2016

Primaria Sichevita! A detine, a stapani, a poseda nu inseamna si a fi proprietar!



Catre                                                                                                                                      ex. __
Primaria comunei Sichevita


Va sesizez faptul ca la data de 08.03.2016, cu nr. 256/A, sub semnatura agentului agricol Nistoran Misirca, secretar Subtire Roman Viorel si primar Kramer Nicolaie, ati intocmit si eliberat numitei Sorescu Elisabeta din Sichevita nr. 191, parata in dosarul de partaj judiciar nr 277/261/2015, cu scopul de a se folosi la Judecatoria Moldova Noua, o Adeverinta de sase randuri, mai jos prezentata in facsimil.


Documentul in cauza, eliberat in mod vadit pe alte criterii decat cele profesionale, are o prolema de semantica a limbii romane, una de claritate si una de completitudine, adica voit sau nu, este incomplet.

Semnatarii sustin in acel document ca Sorescu Elisabeta, parata in dosarul de partaj judiciar 277/261/2015, ar „detine imobilul casa nr. 4 care este una si aceeasi cu imobilul casa nr. 8 din CF 30006”.
Afirmatia este mai mult gresita decat incompleta, caci si la acea data si in prezent, numita Sorescu Elisabeta este proprietara a doar 9/56 parti din imobil, restul de 47/56 parti fiind detinute de alte 6 persoane.

Daca ati fi adeverit ca cea numita are in proprietate 9/56 parti din imobil, si ati fi adoptat o atitudine corecta fata de ceilalti coproprietari, mentionandu-i si pe ei, gestul Dv ar fi fost laudabil.

Mergand la DEX, observam urmatoarea definitie:  „DEȚÍNE, dețin, vb. III. Tranz. 1. A avea în păstrare un bun material (fără a fi numaidecît proprietarul lui); a avea în posesiune un lucru, a stăpîni. ◊ Fig. Postelnicul era dregătorul cel mai apropiat de persoana domnitorului. El deținea secretele de stat. IST. R.P.R. 87. E ușor să crezi, cînd ești departe, că numai tu deții adevărul. C. PETRESCU, Î. II 18. . A ocupa (o funcție, un post). 2. (Cu privire la oameni) A lipsi de libertate personală; a ține sub stare de arest. Sursa: DLRLC (1955-1957) | Adăugată de Laura Gellner”. 

Dorind sa ramanem obiectivi fata de Dv, aratam ca voind a-i face un serviciu numitei respective, i-ati facut un mic deserviciu, adeverind ca desi are domiciliul pe Valea Sichevitei nr.11si resedinta in Sichevita nr. 191 la fiul ei, nefiind indestulata, Sorescu Elisabeta a ocupat abuziv in intregime un al treilea imobil - cel de pe Valea Ravensca nr. 4, impiedicand celorlalti coproprietari sa isi exercite drepturile legitime.

Cu stima,
Beloia Maria,
Intervenient accesoriu in dosarul 277/261/2016
Reprezentata de Beloia Sau

Timisoara, 15.08.2016


* Depusa la registratura UAT Sichevita sub nr. 1041/17.08.2016.

*

marți, 16 august 2016

Catre Primaria comunei Sichevita






Catre
Primaria comunei Sichevita

Va sesizez faptul ca la data de 10.03.2016, sub nr. 254, sub semnatura operator ROL Vela Ana, secretar Subtire Roman Viorel si primar Kramer Nicolaie, ati intocmit si eliberat numitei Sorescu Elisabeta din Sichevita nr. 191, parata in dosarul de partaj judiciar nr 277/261/2015, pentru a-i servi la Judecatoria Moldova Noua, o Adeverinta, mai jos prezentata in facsimil.


Documentul in cauza abunda de neadevaruri si falsuri, semnatarii sai fiind pasibili sa raspunda in fata organelor de cercetare penala potrivit cotei proprii de coautorat.

Dintre falsurile continute de Adeverinta nr. 254/10.03.2016 mentionez:

-         In perioada 01.01.1959-31.12.1996, impozitul pentru casa cu nr. 4 din satul Valea Ravensca nu putea fi achitat de catre Beloia Gavrila, intrucat prima declaratie de impunere a constructiei a fost depusa si inregistrata la data de 31.10.1961 sub nr. 8945, la Sectiunea Financiara a Sfatului Popular raional  Moldova Noua.
-          De asemenea, in perioada 01.01.1988- 31.12.1996 chitantele eliberat de catre Dv pentru plata obligatiilor fiscale pentru casa nr. 4 sunt scrise pe numele lui Beloia Pavel, reclamant in dosarul de partaj si  poarta semnatura sa ori a sotiei sale.
Pentru aceste doua aspecte false continute de Adeverinta 254/10.03.2016, vom cere in instanta civila anularea Adeverintei nr. 254/10.03.2016 si vom opta pentru formularea unei plangeri penale separate.

-          Impozitul pentru casa cu nr. 4 din satul Valea Ravensca nu putea fi achitat de catre Beloia Gavrila pana la data de 31.12.1996, intrucat cu incepere din anul 1988 si pana in anul 2015, chiar Dv, Primaria Sichevita, ati eliberat chitante de plata a obligatiilor fiscale altei persoane, respectiv Beloia Pavel, reclamant in procesul de partaj judiciar mentionat. Chitantele de plata sunt deja depuse la dosarul de partaj.

-          In perioada 01.01.1996 – 31.12.2005 impozitul pentru casa nr. 4 din Valea Ravensca nu putea fi achitat de catre Sorescu Mihail (Ionica), parat in dosarul de partaj, intrucat acesta neavand nicio proprietate, nu detinea pozitie ROL. Mai mult, in aceeasi perioada Dv ati incasat obligatiile fiscale pentru casa nr. 4 de la Beloia Pavel sau sotia sa, si le-ati eliberat chitante in consecinta, care le poarta semnatura.

-          Nici pentru perioada 01.01.2006- 31.12.2015, impozitul pentru casa nr. 4 nu putea fi achitat de catre Sorescu Elisabeta, parata in dosarul de partaj, intrucat chiar Dv ati incasat obligatiile fiscale de la Beloia Pavel sau sotia sa, si le-ati eliberat chitante ce le poarta semnatura.

Va invederam faptul ca pentru aceste aspecte false, adeverite de catre Dv ca fiind reale cu scopul de a ne aduce noua prejudicii materiale si in paralel anumite avantaje materiale paratilor mentionati, prin inducerea in eroare a instantei de judecata, vom cere in instanta civila anularea Adeverintei nr. 254/10.03.2016.

De asemenea, estimand ca sunt indeplinite elementele constitutive ale mai multor infractiuni, vom formula o plangere penale la esaloanele superioare postului local de politie, in vederea cercetarii si stabilirii cotelor de vinovatie si a nivelurilor de raspundere penala ale semnatarilor.

Probabil ca in anumite perioade, defunctul Sorescu Mihail, parata sotie Sorescu Elisabeta si fiul lor paratul Sorescu Mihail, au achitat la Dv obligatii fiscale, dar niciodata cu privire la casa nr. 4 din satul Valea Ravensca, ci cu siguranta cu privire la proprietatile pe care le au in comuna Sichevita nr. 191 si in satul Valea Sichevitei nr. 11.

Daca aceste detalii le-ati fi adeverit in documentul Dv, ceea ce ar fi corespuns adevarului, plangerea penala nu ar mai fi fost formulata.

Ca un ultim aspect, vom sesiza instantei faptul ca acel Sorescu Mihail despre care sustineti ca ar fi achitat vreo taxa locala nu este paratul actual din dosar, cel poreclit Ionica, ci defunctul lui tata, poreclit Milan, aspect pe care Dv in mod voit in treceti sub tacere pentru a crea acea starea de confuzie care inducand instanta in eroare, sa ii creeze un avantaj juridic paratului Sorescu Mihail cel poreclit Ionica.

Avand toate acestea in vedere, va solicit sa consultati din nou, cu atentie de data asta, evidentele fiscale ce le administrati si sa reveniti asupra Adeverintei nr. 254/10.03.2016, procedand la anularea ei si la trimiterea catre instanta de judecata ori catre noi, subsemnatii, a unei noi adeverinte care sa corespunda intrutotul adevarului, situatie in care vom retrage plangerea penala.  

Cu stima,
Beloia Maria,
Intervenient accesoriu in dosarul 277/261/2016
Reprezentata de Beloia Sau

Timisoara, 15.08.2016

***


luni, 15 august 2016

A doua scrisoare deschisa Primariei Sichevita



Catre Primaria comunei Sichevita

Dupa ce v-am trimis o scrisoare deschisa la data de 15 august 2016 prin care va ceream sa formulati raspunsurile legale la cele trei cereri publicate in facsimil, am verificat in arhiva personala si am constatat ca cele 3 intarzieri nu sunt sibgurele Dv abateri in ceea ce priveste obligatiile ce le aveti fara de petitiile contribuabililor la bugetul local – anume – de a formula si trimite raspunsuri la cererile lor, chiar ilegitime de-ar fi.

Urmare a modului defectuos in care este evident ca este organizata activitatea in Primaria Sichevita sau din porniri personale ce nu au nicio importanta in contextul dat, am costatat ca in anul 2016 de inca trei ori nu ati considerat necesar sa va achitati obligatiile fata de cererile mele.

De aceea, revin acum la ele punctual si va cer:

1.       – sa formulati si sa imi comunicati un raspuns la cererea mea din 15.03.2016, fata de care va aflati in intarziere cu 5 luni, adica 150 de zile. O public mai jos in facsimil, pentru situatia in care Dv ati ratacit exemplarul 1.

2.       - sa formulati si sa imi comunicati un raspuns la cererea din 04.04.2016, fata de care va aflati in intarziere cu 130 de zile. O public mai jos si pe aceasta in facsimil, pentru cazul in care poate ati sters geamurile cu exemplarul 1.

3.       - sa formulati si sa imi comunicati un raspuns la a doua cerere a mea din 04.04.2016, fata de care va aflati in intarziere cu 130 de zile. O public mai jos si pe aceasta in facsimil, pentru cazul in care poate ati sters geamurile cu exemplarul 1.









Va retin atentia ca in lumina unui numar atat de mare de abuzuri si incalcari ale legii, savarsite doar sub aspectul refuzului de a comunica informatii de interes public, si doar in raport cu membrii familiei mele, este posibil ca in curand acestea sa devina obiect de cercetare si vinovatii sa suporte consecintele legale.

***

Scrisoare deschisa Primariei Sichevita


Catre Primaria Sichevita,

Va retin atentia cu privire la faptul ca sunteti in situatia de a adauga noi abuzuri pe lista de abuzuri savarsite impotriva drepturilor familiei mele cu incepere din luna martie 2015.

Pe langa refuzurile tacite de a raspunde cererilor noastre LEGITIME inregistrate la primarie, mi-ati comunicat in plus refuzuri verbale cand am venit in primarie in audienta.

Factori de executie si de decizie din primarie, ar trebui sa cunoasteti faptul ca avem dreptul sa primim raspunsuri scrise la cererile scrise depuse, pentru a nu se ajunge la normativele ce sunt aplicabile acestor refuzuri, caz in care compensatiile nu se vor achita din fondurile primariei ci din buzunarele celor gasiti vinovati de abuz in serviciu, fals in acte publice in forma continuata si uz de fals!

Va retin atentia ca la data de astazi, 15 august 2016 ati depasit deja cu 10 zile termenul de 30 de zile la care trebuia sa formulati raspuns la solicitarea noastra din 05.07.2016, mai jos afisata.
Va cer sa formulati si sa expediati de urgenta raspunsul necesar, oricare ar fi el - favorabil sau nefavorabil!



De asemenea, la data de 15 august ati atins termenul de 30 de zile la care trebuia sa formulati cate un raspuns scris la cele doua solicitari scrise trimise Dv, mai jos afisate.
Va cer in consecinta sa va intrati in atributii, sa renuntati la atitudinile prezente si sa va indepliniti obligatiile asumate prin fisa postului - de executie sau de decizie!



duminică, 14 august 2016

Dochii si Lazarovici! Iata ce contin cele 317 file ale probatoriului!

Asa cum am promis, si mai ales pentru a risipi zvonurile cum ca as scrie carti, dau publicitatii Opisul documentelor depuse in documentarea cererii de iesire in didiviziune a tatalui meu fata de Dochiile cele hraparete si Lazarovicii cei perfizi.





 


OPISUL
documentelor ce constituie proba cu inscrisuri

Sub acest titlu, la dosarul de partaj al bunurilor intre tatal meu, Dochiile cele hraparete si Lazarovicii cei perfizi, a fost depus un amplu documentar (316 file) referitor la locuinta din Valea Ravensca nr. 8, pe care cei mai sus numiti o solicita ca si cum ei ar fi construit-o.

Documentarul contine chitante si facturi fiscale de plata a consumului de energie electrica, a taxelor si impozitelor, a materialelor electrice necesare introioducerii curentului electric si extinderii retelei electrice in intreaga locuinta si in anexe, a achizitiei de mobilier, aparate Radio-Tv, de contractare a politelor de asigurare obligatorie, adeverinte, certificate, adrese cereri si adrese raspunsuri din partea institutiilor bancare, fiscale, forestiere si de administratie publica locala si judeteana si multe alte documente ce atesta faptul ca Pavel Beloia indeplineste cu brio toate criteriile prevazute de lege astfel incat locuinta ridicata de el impreuna cu sotia si parintii lui, sa ii fie increwdintata integral.

Indeplinind el toate criteriile, in proportie de 100 procente, rezulta ca Dochiile nu indeplinesc nici macar 1 procent dintre criterii.

Documentarul a fost depus in patru exemplare, unul pentru instanta, unul pentru avocatul Dochiilor cele hraparete, unul pentru Lazarovicii cei perfizi si unul pentru nevinovatii Hergane, cei ce au cazut victime inocente lacomiei Dochiilor si Lazarovicilor.

Documentarul contine, in cadrul celor patru subtitluri generice (majuscule cu albastru), un numar de 34 intertitluri (minuscule cu rosu), in care sunt inscrise titlurile unui numar de 118 de documente (minuscule cu negru), care atesta, fiecare in parte, in primul rand faptul:
- ca Pavel Beloia a participat la ridicarea constructiei, intre 1954-1961
-          -  ca sora sa, Sorescu Elisabeta, casatorita in anul 1950 si plecata din casa parinteasca, nu a luat parte la edificarea constructiei.
-         Etc etc.

 Ii las pe cei interesati sa se delecteze cu o lectura facultativa, dar utila!


Nr.
crt

Categoria si denumirea documentului
Nr. de file
Nr. filei
Obs.





A
STAREA  DE  FAPT  LA  DESCHIDEREA  PARTAJULUI  JUDICIAR









Documentul notarial ce evidentiaza masa succesorala supusa partajului



1
Certificat de mostenitor nr. 70/1988 -  copie xerox ilizibila
1


2
Certificat de mostenitor nr. 70/1988 – copie legalizata transcrisa lizibil
1








Documentul cadastral ce atesta proprietatea devalmasa



1
Cartea Funciara 31 UAT Sichevita – copie - in extenso
3


2
Cartea Funciara 31 UAT Sichevita – copie detaliata
1








Documente de stare civila in familia Jian - Beloia



1
Certificat deces Jian Ana si Jian Pavel (1976 si 1959)
1


2
Certificat deces Beloia Pelaghia (1986)
1


3
Certificat casatorie Beloia Gavrila – Jian Pelagia (1936)
1


4
Certificat casatorie Beloia Pavel - Jurca Maria (1957)
1








Documente ce atesta repartitia proprietatii devalmase mostenite - in cote parte, pe procente si pe suprafete, la data cererii introductive



1
Repartitia proprietatii in cote parte, pe procente si pe suprafete (12 CF)
5

In CF 30001 nu s-a cerut partajul
2
Centralizatorul suprafetelor detinute scriptic in cele 11 CF comune
1


3
Descrierea casei cu nr. 4
1


4
Fotografii ale casei nr. 4
11


5
Cronologia familiei Jian – Beloia in casa nr. 4
3


6
Repere in timp privind locatarii casei nr. 4
2







B
DOCUMENTE DIN ARHIVA UAT SICHEVITA CE DOVEDESC PREGATIREA, PREOCUPARILE SI DISPONIBILITATILE  MATERIALE DE ADMINISTRARE  A  MOSTENIRII









Preocuparea legitima fata de acceptarea si administrarea mostenirii



1
Nota din 1952 (Arhivele Nationale) privind strangerea de materiale pentru construirea casei nr. 4
1


2
Adresa 468/16.06.1987 a Primariei Sichevita privind mostenirea
1


3
Cerere OCOTA nr. 914/06.11.1989 de aprobare a preluarii mostenirii
1


4
Dovada nr. 19614/02.11.1989
1


5
Adeverinta nr. 19614/02.11.1989
1


6
Cererea din 21.09.1994 de deschidere ROL nominal la UAT Sichevita
1


7
Cerere catre Primarie Sichevita din 07.01.1998 in problema forestiera
1


8
Cerere catre Primarie Sichevita nr. 13/30.03.1998 privind fondul forestier mostenit
1


9
Raspunsul Primariei Sichevita nr. 13/25.05.1998 privind fondul forestier mostenit
1


10
Extras din registrul agricol vol. VII, fila 4 al UAT Sichevita privind suprafetele mostenite
1


11
Adeverinta UAT Sichevita nr. 1/667/09.05.2008, de inscriere in registrul agricol vol 6, fila 57
1


12
Adeverinta UAT Sichevita nr. 135/A din 19.02.2015 privind inscrierea in registrul agricol
1


13
Certificatul  fiscal nr. 1238/24.03.2015 UAT Sichevita cu ROL-ul nominal atribuit 9841 privind plata impozitului la zi
1


14
Certificatul fiscal refuzat la semnare de catre UAT Sichevita
1


15
Proces-verbal nr. 177 din 20.01.2015 incheiat intre reclamant si UAT Sichevita, de predare a 12 Extrase CF in dovedirea proprietatii devalmase,  purtand rezolutia “Se va verifica si opera in Reg. Agricol”.
1

Nu s-a operat in Reg Agricol
16
Schita casei cu vecinatatile acesteia si cele 5 livezi noi de pomi fructiferi
2








Dovada disponibilitatilor materiale de administrare a proprietatii



1
Carnet de munca Beloia Pavel in perioada 1960 – 1992
16


2
Carnet de munca Beloia Maria in perioada 1970 - 1998
12


3
Sentinta civila 145 din 18.03.1991 de infiintare a SC Balada SRL apartinand familiei Beloia
1


4
3 cupoane de pensie apartinand membrilor familie Beloia
1








Dovada interesului si pregatirii teoretice in domeniul ingrijirii, valorizarii si valorificarii exploatatiilor agricole ale gospodariei



1
Bibliografie cursuri pomicultura
13


2
Taieri de corectie a coroanei la pomii fructiferi
2








Dovada asumarii si indeplinirii obligatiilor fiscale fata de bugetul local



1
Adeverinta de declarare a impunerii locuintei din anul 1961
1


2
Declaratia de impunere a locuintei din anul 1999
2


3
Declaratie de impunere a locuintei din anul 2016
2


4
Chitante de plata a impozitului pe cladiri, teren intravilan si extravilan in Valea Ravensca nr. 4, eliberate an de an, intre 1988 si 2015:
2015-2014-2013-2012-2011-2010-2009-2008-2007-2006-2005-2004-2003-2002-2001-2000-1999-1990-1989-1988, purtand semnatura de la acea data a reclamantului sau sotiei lui
12








Dovada preocuparii constante pentru cresterea valorii gospodariei



1
Chitante de cumparare a 170 pomi fructiferi de la Statiunea de Cercetare si Productie Pomicola (SCPP) Caransebes si SCPP Sannnicolau Mare, datate 19.01.1998 si 02.03.1998
1








Dovada respectarii legislatiei privind incheierea de asigurari obligatorii ale locuintei si a constructiilor anexe, impotriva dezastrelor naturale



1
Chitanta/Polita de asigurare locuinta - 2011-2012 OMNIASIG
2


2
Chitanta/Polita de asigurare constructii anexe - 2011-2012 OMNIASIG
2


3
Chitanta/Polita de asigurare locuinta - 2012-2013 EUROINS
2


4
Chitanta/Polita de asigurare constructii anexe - 2012-2013 EUROINS
2


5
Chitanta/Polita de asigurare locuinta - 2013-2014 PAD
2


6
Chitanta/Polita de asigurare constructii anexe - 2013-2014 PAD
2


7
Chitanta/Polita de asigurare locuinta - 2014-2015 ASTRA ASIGURARI
2


8
Chitanta/Polita de asigurare constructii anexe - 2014-2015 ASTRA ASIG
2


9
Chitanta/Polita de asigurare locuinta - 2015-2016 GROUPAMA
2


10
Chitanta/Polita de asigurare constructii anexe - 2015-2016 GROUPAMA
2








Dovada exploatarii judicioase a terenurilor arabile – samanta si tratamentele solului



1
Bon si factura fiscala cumparare ierbicide in 2009
1


2
Bon si factura fiscala cumparare seminte in 2009
1


3
Bon si factura fiscala cumparare ingrasaminte in 2009
1


4
Factura fiscala cumparare grau de samanta in 2008
1


5
Bon fiscal cumparare samanta in 2008
1


6
Factura fiscal cumparare ingrasaminte in 1999
1


7
Bon fiscal cumparare ingrasaminte in 1999
1








Dovada asumarii de obligatii in raport cu APIA Moldova Noua



1
Declaratii de suprafata pentru anul 2008
1


2
Declaratii de suprafata pentru anul 2009
1


3
Declaratii de suprafata pentru anul 2010
1


4
Declaratii de suprafata pentru anul 2011
1


5
Declaratii de suprafata pentru anul 2012
1


6
Declaratii de suprafata pentru anul 2013
2


7
Declaratii de suprafata pentru anul 2014
2


8
Recapitulatii predare-primire la APIA a extraselor CF privind proprietatea asupra suprafetelor declarate
6


9
Calendarul lucrarilor agricole executate intre anii 1996 - 2016
1


10
Calendarul lucrarilor pomicole executate intre anii 1996- 2016
3








Dovada interesului pentru cresterea confortului locuintei



1
Contract vanzare-cumparare televizor Venus 4
1


2
Factura 397/1969 – cumparare butelie aragaz
1


3
Factura 155/1970 – cumparare televizor Venus 4
1


4
Factura 74/1973 privind cumparare Bucatarie Milcov
1


5
Factura 80/1973 privind cumparare Biblioteca Codruta
1


6
Factura 116112/1974 privind cumparare butelie aragaz
1








Dovada indeplinirii obligatiilor de plata a utilitatilor



1
Factura fiscala de plata a energiei electrice pentru casa din V Ravensca 4
2








Dovada relatiei umane si a grijii fata de parintii Beloia Gavrila si Pelagia



1
Vederi ilustrate trimise bunicilor din tabere scolare si statiuni balneare
2








Documente privind inmormantarea la Timisoara a mamei Beloia Pelaghia



1
Chitanta GIGCL Timisoara din 10.11.1986 privind inhumarea
1


2
Chitanta GIGCL Timisoara din 11.11.1986 privind inhumarea
1







C
DOCUMENTE  PRIVIND  MODIFICARA  ABUZIVA A COTELOR  DE PROPRIETATE 
DE  CATRE  PARATI









Documente ce modifica ilegal cotele de proprietate supuse partajului



1
Contract de vanzare-cumparare provizoriu sub semnatura privata, din 1993
1








Documentul ce informeaza martorii despre instrainarea ilegala a unor parcele din proprietatea comuna



1
Scrisoare catre martorul Gruita Ion, confirmata la primire la 08.01.2016
2








Documente de stopare a instrainarii de noi parcele supuse partajului



1
11 Incheieri OCPI Caras Severin de notare a actiunii 277/261/2015 in cele 11 carti funciare supuse partajului
11


2
11 Extrase CF privind blocarea instrainarii de noi parcele
22








Documentul ce evidentiaza infiintarea ilegala a 4 noi carti funciare si suprapunerea peste cele derivate din CF 31, deja existente



1
Foto - Harta topografica a 4 carti funciare abuziv create dupa depunerea cererii introductive
1








Documente ale PFA Gurban Vasile, UAT Sichevita si OJCPI Caras Severin ce modifica ilegal cotele de proprietate supuse partajului prin crearea de noi carti funciare si suprapunerea lor peste cele existente



1
In scopul crearii abuzive a CF 30956: Certificat pentru atestarea ca petentul este cunoscut ca proprietar nr. 1218/20.03.2015 (o fila); Proces verbal de identificare a imobilului nr. 1217/20.03.2015 (o fila); Referat de admitere catre topograf Gurban Vasile (o fila); Plan de amplasament (o fila); Cerere de inscriere a dreptului de proprietate Hergane (o fila); Incheiere nr. 26781/08.07.2015 registrator Muntean (o fila), extras CF 30956 registrator Roseti (2 file).
8

A fost solicitata desfiintarea
2
In scopul crearii abuzive a CF 30962: Certificat pentru atestarea ca petentul este cunoscut ca proprietar nr. 1221/20.03.2015 (o fila); Proces verbal de identificare a imobilului nr. 1220/20.03.2015 (o fila); Referat de admitere catre topograf Gurban Vasile (o fila); Plan de amplasament (o fila); Cerere de inscriere a dreptului de proprietate Hergane (o fila); Incheiere nr. 26779/08.07.2015 registrator Muntean (o fila), extras CF 30962 registrator Roseti (2 file).
8

A fost solicitata desfiintarea
3
In scopul crearii abuzive a CF 30959: Certificat pentru atestarea ca petentul este cunoscut ca proprietar nr. 1223/20.03.2015 (o fila); Proces verbal de identificare a imobilului nr. 1222/20.03.2015 (o fila); Referat de admitere catre topograf Gurban Vasile (o fila); Plan de amplasament (o fila); Cerere de inscriere a dreptului de proprietate Hergane (o fila); Incheiere nr. 26778/08.07.2015 registrator Muntean (o fila), extras CF 30959 registrator Roseti (2 file).
8

A fost solicitata desfiintarea
4
In scopul crearii abuzive a CF 30955: Certificat pentru atestarea ca petentul este cunoscut ca proprietar nr. 1216/20.03.2015 (o fila); Proces verbal de identificare a imobilului nr. 1215/20.03.2015 (o fila); Referat de admitere catre topograf Gurban Vasile (o fila); Plan de amplasament
(o fila); Cerere de inscriere a dreptului de proprietate Hergane (o fila); Incheiere nr. 26780/08.07.2015 registrator Muntean (o fila), extras CF 30955 registrator Roseti (2 file).
8

A fost solicitata desfiintarea






Document notarial ce atesta prima instrainare  pe timpul procesului



1
Contract de donatie autentic nr. 1143/07.07.2015 - Lazarovici  Adam catre paratii Hergane, la notar Faur
2

A fost solicitata desfiintarea






Document notarial ce modifica ilegal cotele de proprietate



1
Certificat de mostenitor nr. 6 din 12.06.2015 – al paratei Lazarovici Nasta catre paratii Sorescu, la notar Manescu
3

A fost solicitata desfiintarea






Document notarial ce atesta a doua instrainare  pe durata procesului



1
Contract de donatie authentic nr. 197/14.09.2015 - Lazarovici Nasta catre paratii Sorescu, notar Manescu


A fost solicitata desfiintarea
2
Cote parti mostenite de Lazarovici Nasta
1

S-a solicitat desfiintarea
3
Cote parti instrainate (donate) de Lazarovici Nasta catre paratii Sorescu
2

S-a solicitat desfiintarea
4
Cote parti mostenite de Lazarovici Nasta si pastrate pentru ea
3

S-a solicitat desfiintarea





D
REACTIILE  LEGITIME  FATA  DE  
ACTELE  ILEGALE  ALE  PARATILOR









Documente ce atesta plangerea la OJCPI si BCPI Resita cu privire la deciziile  de generare de CF noi si de suprapunere a lor peste CF existente



1
Plangere adresata OJCPI si BCPI Resita la 12.02.2016
1

Fara raspuns






Documente ce atesta solicitarea de explicatii din partea persoanelor juridice de drept privat implicate



1
Plangere din 12.02.2016 catre PFA Gurban Vasile – Berzasca
1

Fara raspuns






Documente ce atesta plangerea la institutii superioare ale administratiei cu privire la actele abuzive ale Primariei Sichevita



1
Plangere adresata Consiliului Judetean  Caras Severin la 12.02.2016 privind actele abusive ale UAT Sichevita
2


2
Raspunsul C J Caras Severin si indicatia de a ne adresa justitiei
1








Dovada modificarilor la casa nr. 8 din Valea Ravensca



1
Fotoplanse inainte si dupa modificari
10


2
Fotoplanse privind locatia constructiei sustrase si mutate in alta localitate
3








Dovada ca modificarile la casa nr. 8, neautorizate si ilegale, au fost tolerate de catre UAT Sichevita



1
Intrebare adresata UAT Sichevita la 29.09.2015, privind existenta Certificatului de urbanism si a Autorizatiei de Construire pentru paratii Sorescu Elisabeta si Mihai (Ionica)
1


2
Raspunsul UAT Sichevitanr. 2064/01.10.2015, ce confirma ca lucrarile nu au fost autorizate
1








Dovada ca lucrarile ilegale de construire si modificare au fost reclamate institutiilor



1
Reclamatia catre UAT Sichevita din 04.04.2016 privind pe paratii Sorescu
1

Fara raspuns
2
Reclamatia catre Inspectoratul de Stat pentru Disciplina in Constructii (ISDC) Resita din 04.04.2016 privind pe paratii Sorescu
1

Fara raspuns






Dovada ca sustragerea unei cladiri din cartea funciara comuna, mutarea si reconstruirea ei in alta localitate a fost reclamata institutiilor  



1
Reclamatia la UAT Sichevita din 04.04.2016 - paratul Lazarovici Adam
1


2
Reclamatia catre Inspectoratul de Stat pentru Disciplina in Constructii (ISDC) Resita din 04.04.2016 – privind pe paratul Lazarovici Adam
1








Dovada ca UAT Sichevita refuza in mod abuziv sa elibereze Adeverinta de exploatare a terenului agricol, in vederea depunerii Declaratiei A P I A



1
Cerere adresata UAT Sichevita la 09.06.2015 de eliberare adeverintei  APIA
1

Fara raspuns
2
Cerere adresata UAT Sichevita din 23.05.2016 de eliberare a adeverintei
1

Fara raspuns






Dovada ca UAT Sichevita refuza in mod abuziv sa incaseze taxe si impozite de la reclamant



1
Cerere adresata UAT Sichevita la 15.03.2016 privind refuzul incasarii taxe
1

Fara raspuns
2
Cerere adresata UAT Sichevita din 23.05.2016 privind refuzul incasarii taxe
1

Fara raspuns






Plangerile penale si sesizari administrative fata de comportamentul infractional si huliganic al paratilor fata de reclamant si familia sa



1
Plangere penala la IPJ Caras Severin - din 03.08.2008
2

Fara raspuns

Scrisoare deschisa familiei Sorescu
7


2
Plangere penala la Politia Sichevita - din 02.07.2010
3


3
Raspunsul politiei locale de respingere a plangerii
1


4
Plangere penala la Politia Sichevita - din 14.03.2011
2

Fara raspuns
5
Plangere penala la Politia Sichevita - din 03.12.2011
2

Fara raspuns
6
Sesizare la Primaria Sichevita - 31.05.2010
7

Fara raspuns
7
Plangere penala la Politia Moldova Noua - din 17.09.2015
1


8
Raspunsul de respingere a plangerii
1