Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 aprilie 2011

Iosam Gaina la Timisoara, de Pastele 2011

.



.

Inaintea sarbatorii de Paste, un prieten de-al meu, din copilaria petrecuta pe Valea Ravensca, mandru de fata lui ce face facultatea la Timisoara (de unde o sa iasa inginer de mediu, adica angajata a Politiei de mediu) si are si serviciu la Timisoara, bine platit in security, a venit la ea in vizita, cu cele ce se aduc de sarbatori, acolo!

Ca sa isi arate prietenia, a trecut si pe la mine, sa ciocnim un pahar de rachie.
Sigur, m-a aflat cu oala de sarme plina in frigider, am baut rachie mai intai, apoi am mancat sarmele, pe urma am baut vin si am mancat cozonac cu nuca si cozonac cu mac.

La sfarsit, pentru ca microbuzul statea cu motorul pornit sub podul de la Autogara, gata sa plece spre Clisura Dunarii, s-a grabit sa il prinda si l-a prins pana la urma.
Acolo s-a intalnit cu Ovidiu, baiatul Dinei, inginer la Timisoara, care mergea si el acasa de sarbatori.

Iosam s-a pus in dreapta soferului si de acolo a inceput sa dea ordine pasagerilor, dar mai ales soferului, un berzastean de isprava, care incerca cu mari eforturi sa suplineasca disparitia autobuzului Autotim pe traseul Timisoara-Berzasca.

Pana la urma, au iesit cu bine de sub pod si au plecat, intr-un nor de fum, inspre Calea Sagului...

Drum bun!

Iata, mai jos, doua poze facute in locuinta prietenului sau de la Timisoara, printre felii de cozonac, pahare de vin si oua rosii!


.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu