Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 iunie 2016

Abuzul ce afecteaza intreaga comunitate din Sichevita

Zecile de articole pe care le-am scris in ultimele cateva luni despre Kramer, Dochii si Lazarovici au intrunit in unanimitate sprijinul sichevicenilor, care nu pot intelege cum de a putut fi posibil sa se petreaca toate acele marsavii!
Dar toata lumea a inteles ca ele s-au petrecut, si ca toate cele scrise de mine sunt cat se poate de adevarate! Chiar si rudele, prietenii (interesati sau nu) si sustinatorii lui Kramer au inteles asta, dar din motive lesne de inteles, pentru a nu-l lua la intreebari pe primar, au preferat sa ma critice tot pe mine. Nicio problema, eu i-am inteles.
Dupa alegeri insa, cand Kramer va zbura pe treptele de la primarie iar ei se vor alia cu succesorul sau, fostul primar nu ii va putea intelege si se va mira de ce a cheltuit atatia bani in campanie pe niste oameni ce l-au vandut in secunda doi.

Am scris pana acum doar despre abuzurile lui Kramer si ale catorva functionari din primarie, savarsite strict impotriva intereselor legitime ale familiei mele.
Acum voi scrie despre un abuz gigantic al lui Kramer, savarsit impreuna cu protectorul sau puscarias Frunzaverde Foaie lata, de data asta la adresa intregii comune!
Toata lumea din comuna circula pe drumul din Sichevita pana la Podul Pazaristii, dar putini stiu ca acesta are indicativul DJ 571/A.

Acel drum de 5000 metri, de la Dunare pana la casa lui Pecmez, urma sa fie reparat, reabilitat si transformat.

Aici voi scrie despre modul in care a fost abandonat proiectul de transformare a drumului judetean DJ 571/A ce traverseaza Sichevita, dintr-un drum de la marginea tarii, plin de santuri, gropi si fisuri, intr-o cale de rulare moderna.

Iata ce inteleg eu prin cale de rulare moderna:

lungime drum: 5000 metri
latime drum: 5,50 metri
platforma drum in aliniament: 7,00 metri
suprafata carosabila: 30.250 metri
lungime santuri nepereale: 3600 metri
lungime santuri pereale: 2800 metri
podete tubulare noi: 8 bucati
podete laterale noi: 16 bucati.

Iata mai jos Hotararea de Consiliu Judetean  nr. 137 din aprilie 2011, in baza careia ministrul Elena Udrea a alocat fonduri judetului Caras Severin conform OUG 105/2010 in cadrul programului "Reabilitare si modernizare 10.000 km drumuri de interes judetean", semnata de Frunzaverde-Foaielata si de secretarul Ciobanu!



Numai ca intrucat lui Frunzaverde i-a placut mai mult sa tradeze decat sa isi serveasca judetul din care oricum mulgea, in 2012 a fugit de la PDL la PNL, zicand ca poate lua si banii cu el.
Numai ca Udrea i-a dat teapa si i-a retras finantarea, iar comuna Sichevita a ramas cu vechiul drum desfundat, prafuit, presarat cu gropi si traversat de adevarate retele de santuri transversale si logitudinale!
Si cu primarul pe care abia si-l alesese, Nicolaie Kramer pe numele lui!

*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu