Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 iunie 2016

Primarul cel smecher!


Proaspatul reales primar de la Sichevita incearca sa faca pe smecherul si sa scape de raspundere! Treaba lui, dar nu e frumos!

Nu e primul care face pe smecherul eschivandu-se sa raspunda la  o intrebare legitima. S-a mai eschivat de la un raspuns la o cerere legitima si un domn topograf din Berzasca, dupa ce, la cererea si presiunile unui agent de politie de frontiera, a suprapus patru carti funciare noi peste cele vechi deja existente, deposedandu-l in acest fel pe tatal meu, impreuna cu primarul Kramer (fireste), de 26.000 metri patrati de teren.  


Asadar: la 23 mai 2016 intreb de ce nu elibereaza adeverinta APIA, fara sa precizez ca ma refer la terenurile agricole din Valea Ravensca.


 
Primarul raspunde sugubat ca mi-a eliberat adeverinta in luna martie, dar nu precizeaza ca acea adeverinta era doar prentru terenurile din Carsie. Smecher, nu?



Mai departe: intreb de ce nu imi incaseaza impozitul pentru Valea Ravensca si in ce baza mi-a modificat ROL-un nominal.
In final ii sugerez ca a eliberat Dochiilor adeverinte neconforme cu adevarul, adica prefacandu-se a-l confunda pe Sorescu Mihail (Milan Dochia) cu fiul sau Sorescu Mihail (Ionica Dochia), ii elibereaza ultimului o adeverinta cum ca acesta a platit impozitul pe Valea Ravensca inca de pe cand era in burta mamei.


Ce credeti, smecherul raspunde la toate intrebarile? As!
El zice doar ca asteapta sa se clarifice situatia in instanta  si apoi va calcula cotele de impunere pentru partile din proces.
Cat priveste a doua intrebare, cea cu modificarea ROL-ului, se sfieste sa raspunda!
Iar despre adeverinta cea suspecta, eliberata Dochiilor - noul primar tace chitic si se preface ca ploua, dar festeleste rau de tot limba romana, ca mi-e si jena sa scot creionul rosu si sa corectez greselile de semantica.
*




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu