Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 august 2016

A doua scrisoare deschisa Primariei Sichevita



Catre Primaria comunei Sichevita

Dupa ce v-am trimis o scrisoare deschisa la data de 15 august 2016 prin care va ceream sa formulati raspunsurile legale la cele trei cereri publicate in facsimil, am verificat in arhiva personala si am constatat ca cele 3 intarzieri nu sunt sibgurele Dv abateri in ceea ce priveste obligatiile ce le aveti fara de petitiile contribuabililor la bugetul local – anume – de a formula si trimite raspunsuri la cererile lor, chiar ilegitime de-ar fi.

Urmare a modului defectuos in care este evident ca este organizata activitatea in Primaria Sichevita sau din porniri personale ce nu au nicio importanta in contextul dat, am costatat ca in anul 2016 de inca trei ori nu ati considerat necesar sa va achitati obligatiile fata de cererile mele.

De aceea, revin acum la ele punctual si va cer:

1.       – sa formulati si sa imi comunicati un raspuns la cererea mea din 15.03.2016, fata de care va aflati in intarziere cu 5 luni, adica 150 de zile. O public mai jos in facsimil, pentru situatia in care Dv ati ratacit exemplarul 1.

2.       - sa formulati si sa imi comunicati un raspuns la cererea din 04.04.2016, fata de care va aflati in intarziere cu 130 de zile. O public mai jos si pe aceasta in facsimil, pentru cazul in care poate ati sters geamurile cu exemplarul 1.

3.       - sa formulati si sa imi comunicati un raspuns la a doua cerere a mea din 04.04.2016, fata de care va aflati in intarziere cu 130 de zile. O public mai jos si pe aceasta in facsimil, pentru cazul in care poate ati sters geamurile cu exemplarul 1.









Va retin atentia ca in lumina unui numar atat de mare de abuzuri si incalcari ale legii, savarsite doar sub aspectul refuzului de a comunica informatii de interes public, si doar in raport cu membrii familiei mele, este posibil ca in curand acestea sa devina obiect de cercetare si vinovatii sa suporte consecintele legale.

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu