Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 august 2016

Scrisoare deschisa Primariei Sichevita


Catre Primaria Sichevita,

Va retin atentia cu privire la faptul ca sunteti in situatia de a adauga noi abuzuri pe lista de abuzuri savarsite impotriva drepturilor familiei mele cu incepere din luna martie 2015.

Pe langa refuzurile tacite de a raspunde cererilor noastre LEGITIME inregistrate la primarie, mi-ati comunicat in plus refuzuri verbale cand am venit in primarie in audienta.

Factori de executie si de decizie din primarie, ar trebui sa cunoasteti faptul ca avem dreptul sa primim raspunsuri scrise la cererile scrise depuse, pentru a nu se ajunge la normativele ce sunt aplicabile acestor refuzuri, caz in care compensatiile nu se vor achita din fondurile primariei ci din buzunarele celor gasiti vinovati de abuz in serviciu, fals in acte publice in forma continuata si uz de fals!

Va retin atentia ca la data de astazi, 15 august 2016 ati depasit deja cu 10 zile termenul de 30 de zile la care trebuia sa formulati raspuns la solicitarea noastra din 05.07.2016, mai jos afisata.
Va cer sa formulati si sa expediati de urgenta raspunsul necesar, oricare ar fi el - favorabil sau nefavorabil!



De asemenea, la data de 15 august ati atins termenul de 30 de zile la care trebuia sa formulati cate un raspuns scris la cele doua solicitari scrise trimise Dv, mai jos afisate.
Va cer in consecinta sa va intrati in atributii, sa renuntati la atitudinile prezente si sa va indepliniti obligatiile asumate prin fisa postului - de executie sau de decizie!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu