Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 decembrie 2015

Prezicerile noului Nostradamus




Decembrie 2015

Pastorul Ricardo Salazar, considerat a fi un nou Nostradamus, s-a făcut cunoscut în toată lumea după ce a prezis o serie de evenimente ce ar urma să se întâmple. După prezicerile lui, anul 2016 va fi un an al unor dezastre apocaliptice ce vor ucide peste un miliard de oameni.
Potrivit prezicerilor sale, un corp ceresc se va prabusi pe Pământ iar in urma impactului va provoca seisme pe tot globul, se vor produce erupţii vulcanice ce vor provoca  foamete, conflicte armate pentru delimitarea noilor zone de dominatie şi chiar un nou război clasic intre marii actori mondiali.
Noul Nostradamus spune că aceste profeţii îi vin prin intermediul „viselor, viziunilor şi a unor voci” pe care el este în stare să le audă, se scrie pe www.express.co.uk.
Salazar este un avocat de origine peruană ce trăieşte în Japonia si a rezumat în câteva puncte cele ce ne aşteapta în anul viitor:
 Spre sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2016, Europa îşi va închide graniţele pentru refugiaţi şi la fel vor face şi ţări de pe alte continente, inclusiv SUA, care vor institui chiar legea marţială.
 În februarie 2016, China va ataca Japonia pe tema vechilor diferende teritoriale din Kurile.
– În martie-aprilie 2016, o stea va deveni vizibilă pe cer si va creste intratat ca va deveni vizibila si in timpul zilei. Toata lumea va intelege că o cometa sau un asteroid se îndreapta către Pământ.
– Între 15 şi 17 mai 2016 acel corp ceresc va cadea in Oceanul Atlantic, la rasarit de Cuba si de Republica Dominicana. Impactul va provoca cutremure si tsunami ce vor devasta plajele oceanului, peste 1 miliard de oameni pierind în aceste catastrofe.
– Imediat, scoarta terestra va fi zguduita de erupţii vulcanice care vor arunca în atmosferă cenusa, aceasta obturand radiatiile solare si provocand scaderea temperaturii Terrei, aidoma erei glaciare ce a dus la disparitia dinozaurilor.
– Peste sase luni, in 16 iunie 2016, Rusia şi China vor ataca fortele maritime ale SUA intrate in zonele lor de control militar, izbucnind un razboi ce se va sfarsi dupa patru luni, la 25 octombrie.
– Peste un an si jumatate, in primavera lui 2017, yenul chinez va deveni moneda globală.
– Peste trei ani, la sfârşitul anului 2018, Rusia va ataca Israelul.
– Peste 5 ani, in 2020, Anticristul va veni pe Pământ şi va subjuga toată omenirea.

– Peste 8 ani, in 2023 va avea loc a doua venire a lui Hristos pe Pământ şi omenirea va fi salvată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu