Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 aprilie 2016

Lista de abuzuri a lui Kramer




In anul 2012, Nicolaie Kramer nu indeplinea conditiile minime necesare unui primar, iar in cei patru ani de mandat nici atat nu le-a cumulat. Neavand studii de specialitate, fiind un ins fara prea multe principii, a fost si este usor influentabil, sensibil la atentiile feminine si astfel predispus sa se lase dus de nas, sa adopte atitudini profesionale subiective si astfel sa savarseasca abuzuri.
Voi prezenta mai jos o prima lista a samavolniciilor savarsite de Kramer impotriva tatalui meu pe Valea Ravensca, iar cu alta ocazie, a neregulilor savarsite fata de mama mea, la Carsie.

Sefa primarului
Dupa ce tatal meu a introdus pe rolul instantei de judecata o cerere de separare fata de sora sa, Kramer a facut din parintii mei o tinta a tuturor ilegalitatilor posibile. Nu avea motive personale sa faca asta, toata lumea cunoaste ca nu stiam unii de existanta celorlalti pana la aniversarea de 650 de ani a comunei. 
Probabil ca prin vreun siretlic specific, a fost capacitat la abuzuri de catre Dochii, ori mai concret, de catre nevasta verisorului meu, si acela om fara studii sau principii,  predispus la violente si agresiuni de tot felul, dupa cum a dovedit-o de-a lungul vietii, in relatia chiar cu tatal sau.
Abuzurile acestui primar, demisionar acum prin efectul legii electorale, prin lehamitea sefilor sai de la judet dar mai ales prin atitudinea tot mai distanta a propriilor consateni, au inceput de indata ce familia Dochiilor a intrat in panica intrucat vanzand in timp o mare parte din terenurile comune cu tatal meu si cu altii, s-au vazut in pozitia de a fi nevoiti sa dea banii inapoi – Anei Moza, lui Vicea Jurita, lui Mon Radonea si altora.

Dar de unde sa stie acea nora ce a trebuit sa ii ceara primarului, ca nici ea nu are mai multa carte decat acesta? Pai - de la avocatul ei, fara indoiala! Caci doamna a angajat avocat! Foarte bine, oricine poate cere orice intr-un proces, oricine isi poate lua un avocat, asta se stie de cand lumea! Pana si Lazarovicii isi vor lua un avocat, ca doar sunt plini de bani dupa ce au incasat aproape un miliard de lei de la Hergane si de la Soresti cand le-au vandut ilegal pamanturile si coliba lui Pavel Beloia. Iar acum, aceeiasi Soresti mai vor sa vanda si casa cunoscuta in comuna ca fiind a fetelor lui Pau Marcu, casa care de fapt se afla in proprietatea mai multor familii… Oricine poate incerca orice, asta e prima regula a democratiei, nu?
Chestiunea este ca nu oricine isi poate lua un primar intr-un proces si totusi, sora Dina a facut-o si pe asta! Are de ceva vreme propriul primar, care – ce face acel primar pentru paratii Sorescu Mihail, Elisabeta si Maria Claudea?

Abuzurile - prostioare
Pai - el face multe, dar fiind electrician si nu jurist, le face prost, dupa cum se vede mai jos:
1.      - mai intai, refuza sa elibereze reclamantului Beloia un certificat fiscal
2.      – dar mai apoi elibereaza acel certificat paratei Sorescu
3.      – mai apoi, refuza sa incaseze impozitul reclamantului Beloia
4.      – dar mai apoi il incaseaza de la parata Sorescu
5.      – refuza sa elibereze reclamantului Beloia adeverinta de plata a impozitului
6.      – dar mai apoi o elibereaza paratei Sorescu
7.      – refuza sa elibereze reclamantului adeverinta APIA
8.      – dar mai apoi o elibereaza paratei Sorescu
9.      – refuza sa primeasca si sa inregistreze declaratia de impunere a reclamantului Beloia
  .     – dar mai apoi, o primeste si o inregistreaza pe cea a paratei Sorescu

Privite de aproape, toate aceste refuzuri ale primarului sunt niste prostioare de nivelul copiilor de gradinita, dar din punctul de vedere al legii, tot abuzuri se numesc si vor fi sanctionate odata si odata.
Eu ma tot intreb daca el chiar crede ca procedand in acest mod, ii favorizeaza pe Soresti. 
Mai este posibilitatea ca el doar sa simuleze ca ii ajuta, dar de fapt sa fie constient ca ii pacaleste copios, stiind ca toate actele eliberate lor vor fi desfiintate in instanta de documentele gasite in arhive la Caransebes, de facturi si chitante olografe de plata, de extrasele originale de la cartea funciara, de alte si alte documente – cu zecile, adunate in decursul anilor in procesul de administrare a casei de pe Valea Ravensca.


Ambele variante mi se par plauzibile: Kraner chiar sa creada ca ii ajuta si Kramer sa fie constient ca ii pacaleste. Asta se va vedea la terminarea procesului, dupa ce se va dovedi faptul ca ajutorul sau cu adeverinte neconforme adevarului a fost nu doar nul, dar si neavenit.

*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu