Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

joi, 17 martie 2016

La Primaria Sichevita au disparut 95.000 lei




Incepem astazi publicarea dezvaluirilor ce privesc existenta unor imense prejudicii la bugetul local al Comunei Sichevita.

Astazi - despre prejudiciul de 95.000 lei, adica 950 milioane lei vechi !

Suma respectiva face parte din totalul prejudiciilor gasite in anul 2014 la un numar de 9 capitole, in urma controlului Curtii de Conturi Caras Severin.

1. La Primaria Sichevita s-a constatat lipsa tuturor documentelor justificative pentru efectuarea plăților privind anumite lucrari efectuate. Primariei Sichevita i se alocasera, în anul 2014, suma de 95.000 lei pentru efectuarea unor lucrări de refacere a 5 drumuri comunale și 2 podețe. Alocarea sumei de 95.000 lei a vut loc în baza HG nr.805/2014 privind alocarea unor sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2014, în scopul înlăturării calamităților naturale produse de inundații.


Referitor la lucrările efectuate, s-a constatat că la Primaria Sichevita nu a fost întocmită documentația tehnico-economică prevăzută de normele legale, situația de lucrări nu este datată și semnată nici de executant, nici de beneficiar, iar recepția lucrărilor nu s-a efectuat potrivit normelor legale în vigoare. Prejudiciul generat bugetului local este de 95.000 lei.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu