Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

luni, 28 martie 2016

“Niște oportunişti şi fripturiști, nimic mai mult…”




În urmă cu exact patru ani, Sorin Frunzăverde părăsea Partidul Democrat Liberal, pentru a se înscrie în PNL, odata cu întreaga organizație județeană.
Cu bunăvoința lui Marcel Vela, Frunzăverde părea să-și fi regăsit locul în politica românească, într-un moment în care ajunsese într-un con de umbră în partidul condus de Vasile Blaga.
Liberalii l-au făcut vicepreședinte la nivel național, dar și responsabil al Departamentului de Relații Internaționale. Chiar dacă se aflau la Putere, Ion Mocioalcă și PSD nu contau în Caraș-Severin.
Astăzi, lucrurile s-au schimbat. Gurile rele spun că Mocioalcă și Frunzăverde au bătut palma, iar oamenii acestuia din urmă – foști pedeliști şi nu numai, au început să dezerteze din PNL pentru a se înscrie în PSD. Facerea de bine de acum patru ani este răsplătită curvește de cei pentru care politica nu are principii, ci doar interese.
Primarii care au ales să plece din PNL nu sunt importanți din punct de vedere calitativ, sunt niște oportunişti şi fripturiști, nimic mai mult.
Ion Mocioalcă nu îi ia la el pentru că sunt deștepți, să le dea funcţii ori să le facă drumuri pietruite şi asfaltate, ci doar pentru a câștiga cât mai multe mandate în Consiliul județean. El este conştient că, mai devreme sau mai târziu, Ioan Borduz ori Daniel Boambeș, primarul de la Constantin Daicoviciu, la fel ca si Nicolaie Kramer de la Sichevita, despre care se aude că se înscriu în PSD, îl vor trăda și pe el, la fel cum l-au vândut pe Marcel Vela. Și mai știe că unii ca ei nu au o valoare de catalog, ci reprezintă doar o  adunătură amorfă de politicieni perverși care, într-o bună zi, se vor sătura să tot ridice mâna la comandă și vor hotărî să treacă la alt partid.

Mocioalcă a ajuns la deplina maturitate politică și s-ar face frate și cu dracu’, numai ca să câştige conducerea judeţului, în condiţiile în care Municipiul Caransebeş este, momentan, o nucă prea tare pentru el şi oamenii săi. Că tot suntem în Postul Paștelui, trebuie remarcat că în politica noastră, trădările sunt aclamate și ridicate pe piedestal, amintindu-ne de veșnicia sărutului lui Iuda.( VICTOR NAFIRU)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu