Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 iunie 2010

In CARAS SEVERIN, Drumul judetean DJ 571/A, drum de pamant preferat pentru antrenamentele Oftheroadtrophy ( 1 )

.
Drumul Judetean DJ 571/A, care leaga orasul Moldova Noua de comunele Padina Matei, Garnic, satul Carsie, comuna Sichevita si satul Gornea, urma sa fie inchis de catre locuitorii satului Carsie, chiar pe timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009.
Din cauza calitatii proaste a acestui drum, satenii din satul Carsie au intentionat sa il inchida pe un segment de 4 km, cat masoara acesta in trecerea lui prin sat.


Ei sunt nemultumiti ca acestui drum nu i se acorda de catre autoritati nici cea mai mica grija si prin protestul lor incearca sa atraga atentia asupra modului in care ei traiesc, de o parte si de alta a DJ 571/A.
Ca artera leaga intre ele cele cateva localitati de la marginea judetului si a tarii, e un fel de a spune. Cine doreste sa il parcurga, trebuie sa dispuna insa de masina de teren cu dubla tractiune, de tractor sau de caruta trasa de cai. Asa cum sunt dotati locuitorii satului.

Satenii sunt nemultumiti de faptul ca de cand exista el ca drum judetean, nimeni nu a infipt niciodata in marginea lui un tarus, iar in acesta - o tabla pe care sa scrie: "Atentie! Drum de pamant! Drum periculos! Drum fara borne kilometrice! Drum fara semnalizare! Drum fara iluminare! Drum in panta de 45 de grade! Drum cu prapastie de 300 metri in stanga! Drum fara rigole!”. Nimeni, niciodata, nu a fost curios sa intrebe vreo autoritate de ce arata acest drum ca unul din evul mediu.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu