Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 mai 2016

De la Vela si Mocioalca, la Imperial Market Sichevita City!




Scriam zilele trecute despre o vanzatoare de la Imperial Market Sichevita, ce simtise nevoia de a decide ea nu doar pentru detinatorul lantului de magazine dar si pentru Consiliul Local Sichevita!
Fara nicio abilitate si fara nicio pricepere, asa cum ii este obiceiul, respectiva tratase cu refuz o cerere ce ii fusese adusa in fata de un om la locul lui, pentru simplul motiv ca acel om era prieten cu subsemnatul!
Ing. Teodor Damian isi vazuse insa de ale lui, a luat legatura cu cine trebuia si in final CL Sichevita a aprobat folosirea vitrinei magazinului pe post de suport de panotaj.

Ca atare, trecand ieri prin fata magazinului si vazand mai multe afise electorale aplicate pe geam, am zambit amuzat si am conchis ca vanzatoarea cu pricina a trebuit sa mai indure o mare umilinta, admitand ca poza prietenului meu sa stea toata ziua in fata ochilor ei.
probabil s-a gandit ca mai bine ar inghiti o broasca raioasa, dar cand e vorba de dispozitii severe, inghiti in sec, te prefaci ca nu vezi si te supui!  

Pe marginea acestui subiect insa, iata ce spun unii prin comuna: ca cel ce ar fi intervenit ca poza lui Teodor Damian sa fie aplicata pe vitrina de la Imperial nu a fost Consiliul Local, asa cum cere legea, ci insusi primarul Kramer!

Hmmm! Adica sa fi devenit Kramer atat de fair-play cu adversarul sau cel mai de temut, cu Teodor Damian, singurul care ar putea sa il scoata din primarie, sa il invinga in alegeri si sa il trimita la plimbare?
Greu de crezut, as zice eu, dar nu imposibil, avand in vedere reatiile calde dintre primar si vanzatoare!

Dar nu imposibil, mai zic si altii! Pai - cum? S-a schimbat Kramer?

As, zic aceia, Kramer ar fi obtinut de la sefii sai de Resita, cei care l-au scos din PNL si l-au impins in PSD, adica de la Mocioalca, Frunzaverde-Foaielata, Vela, Iova, Crina si altii, ar fi obtinut asigurarea ca inscriindu-se in alegeri ca si contracandidat al sau, Damian de fapt il sprijina pe primar, diminuand bazinul electoral al lui Ilie Jurca, adica luandu-i acestuia din urma votantii ce nu il vor nici pe Kramer nici pe Jurca, dar intre cei doi ar fi votat in extremis mai bine cu Jurca decat cu Kramer!

Nestiindu-se detaliile intelegerii dintre Ion Popovici si Ion Mocilaca, la Sichevita doar se estimeaza ca Damian ar fi primit promisiunea ca va fi primul nume ce se va negocia dupa alegeri, daca Kramer va fi reales!

Asta va insemna ca, Damian, care combate politicile lui Kramer de aservire a comunei catre magnatii ascunsi in politica la Resita, va fi unul dintre adversarii sai i primarie, asa cum pana nu demult, Adam Circu a fost in primarie cel mai redutabil adversar al kramerului.
Asta mai poate insemna si ca nu va fi foarte usor pentru acei resiteni ce doresc ca Kramer sa fie reales si astfel sa le poata oferi pe tava drept cadou inca vreun sat din comuna asa cum a facut cu Valea Orevita, inca o cariera de piatra, inca niste defrisari, inca un contract gras de canalizare etc etc.
pentru ca toate acestea sa se intampole insa, vorbeste lumea prin comuna ca acei decidenti de la Resita i-ar fi facut rost lui Kramer de contracandidatul de carton Damian!

Lucru care este complet neadevarat, ca si acela cum ca prin Sichevita ar fi inceput din nou sa fie difuzate scrisori de cate doua-trei pagini scrise la calculator, in care se arata abuzurile lui Kramer, savarsite in mandatul sau.

Ce-or fi zicand despre asta liberalii din Sichevita, care sunt indicati a fi autorii scrisorilor anonime ce ar circula prin comuna?
Ce-o fi zacand despre asta PMP-stii din Sichevita, cei care s-au revoltat cand de la centru le-a fost impus Damian, dar care afland zvonul, au tacut malc, convenindu-le aceasta situatie?

*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu