Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 mai 2016

Dosar de proprietara: sora Dina, partea a III-a


Iata fila a doua a Certificatului de mostenitor, unde baba Nasta se intabuleaza
peste tot unde figura Beloia Gavrila.



Daca ar fi fost cinste…
Daca ginerele fiului babei Nasta ar fi obtinut in mod cinstit Certificatul de mostenitor, inainte de sustragerea celor 26.330 mp, si nu dupa aceasta, interventia in dosarul de partaj judiciar al sorei Dina poate ar fi fost legitima si nu ne-am fi opus!

Daca actiunea de parcelare initiata de Lazarovici Adam prin efectul Anexei 1 si Anexei 2, nu s-ar fi efectuat pe ascuns, fara stirea lui Beloia Pavel, ci pe fata, cerandu-i si lui semnatura pe documentele intocmite la Primaria Sichevita, nu ne-am fi opus!

Daca nu s-ar fi facut un troc si pe la spatele instantei de judecata (ce deja fusese investita sa solutioneze un litigiu imobiliar in niste termeni clari, cu o taxa de timbru achitata la valoarea celor 56.353 mp) si pe la spatele tatalui meu, din nou - nu ne-am fi opus.

Daca ar fi fost cinste, multe s-ar fi putut rezolva, dar cinstea in mod vadit a lipsit, facand loc hotiei!
Pacatul mare este insa un altul – anume, ca pentru a acoperi minciunile si hotiile facute initial, faptasii persista in minciuna si hotie, tocmind un martor mincinos in persoana cuscrului primarului, tamplarul de pe Valea Ravensca, om de treaba in general, dar manjit si el pe degete…

„Vom cere anularea acelor acte”
Dar, intrucat intregul context imobiliar creat de catre Soresti la intelegere cu Lazarovicii si cu Herganii aminteste de inselatoriile rechinilor imobiliari, ne vom opune ca sora Dina sa devina parte in acest proces, chiar daca dupa aproape un an de zile de intarzieri, si-a achitat taxa de 3000 de lei ca sa poata interveni in dosar.
In conditiile date, aflandu-ne in fata unei evidente tentative de fraudare a masei de partaj, in judecarea pe fond  a cauzei, dupa ce se va dispune anularea actelor intocmite pe timpul procesului si care au condus la modificarea cotelor de proprietate, vom cere sa se respinga cererea de interventie principala depusa de sora Dina prin avocat, ca fiind nefondata.


Vom proba toate aspectele atunci mentionate si vom demonstra faptul ca partajul trebuie judecat potrivit situatiei existente la data punerii cauzei pe rolul instantei.

***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu