Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

luni, 30 mai 2016

Sichevicenii au intrat de 86.000 de ori pe blogul meu!


Studiu de impact privind afisarile de pagina de pe blogul Sichevita

Se remarca dorinta sichevicenilor de a obtine informatii certe privind abuzurile savarsite in cadrul UAT Sichevita fata de persoane fizice izolate, dar si fata de ansamblul comunitatii locale.

Dupa aproape 7 ani de activitate in mediul blogger, autorul a capatat notorietate, articolele sale, insotite de documente olografe sau oficiale, au devenit credibile, astfel ca pe ansamblu, populatia a capatat o justificata incredere in aceasta forma de manifestare.

Astfel, cele 23 de articole privind zecile de abuzuri la care a fost supusa o familie platitoare de taxe la bugetul local, dar ne-votanta la alegerile locale, au totalizat in anul 2015 si 2016 un numar de 5523 afisari de pagina, adica mai mult decat cele 4800 de afisari ale articolului "Bunavestirea de foc" din luna martie 2015 (http://saul-beloia.blogspot.ro/2015/03/bunavestire-de-foc-la-sichevita.html)

Acest aspect denota faptul ca electoratul local din Sichevita este sensibil fata de abuzul institutiilor publice si cand va avea prilejul, va vota si in functie de nevoia sa legitima de justitie sociala.

Fireste, avand in vedere centrarea blogului pe dezvaluirile unor abuzuri, doar acea parte a populatiei apreciaza favorabil acest demers, o alta parte preferand sa taca si doar sa observe, sau sa il critice pe initiator.

Iata o captura jpg din admin-ul blogului, ce evidentiaza audienta ultimelor 11 articole din ultimele doua saptamani ale lunii mai 2016, din totalul de 277 existente pe blog:

Se observa faptul ca articole banale, cum ar fi cel cu incendiatoarea de la Carsie ce a fost trimisa in judecata de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Moldova Noua a captat atentia a peste 170 de cetateni.

Sichevicenii intra cu sutele
pe articolele de demascare publica


Se observa de asemenea ca astazi, 30 mai 2016, audienta blocului a depasit cifra de 86.000, ceea ce indica faptul ca fiecare dintre cei peste 400 de utilizatori de internet din comuna a intrat in ultimii ani de cel putin 200 de ori pe blog, ceea ce reprezinta un record notabil!

Audienta blogului a depasit

86.000 de afisari de pagina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu