Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 28 mai 2016

Incendiatoarea de la Carsie a fost trimisa in judecata!




Parca am mai scris despre asta: cand un hot iti baga mana in buzunar, fie ii dai peste mana si il trantesti la pamant ca sa ii corectezi tu naravurile cele proaste, fie il dai pe mana politiei sa ii faca dosar penal si sa il trimita in fata unui judecator care sa hotarasca daca e vinovat sau nu si sa ii aplice sau nu o corectie legala. Si mai departe stai linistit!

Cand insa vine o nimenea in drum si iti da foc la casa si dupa ce politia face referat de trimitere in judecata dar procurorul o iarta pe respectiva, nu iti mai ramane alta cale decat sa te plangi de acel procuror la superiorii sai, cum iti da voie noul cod de procedura penala.
Pana la urma, mila procurorului este data la o parte si piromana ajunge in fata judecatorului, unde va trebui sa dea socoteala pentru ca s-a jucat cu focul cand nu trebuia.

Scriam asadar ca o femeie fara capatai, urmarita de fostul sot sa recupereze de la ea pensia alimentara pe cativa ani pentru copilul lor, femeie aciuita ba pe la un barbat prin Carsie, ba pe la altul, a pus foc in marea arsita din iulie 2015 pe un vanturis ce uscase vegetatia ca pe o iasca. A pus foc si mi-a incendiat aproape doua lanturi de livada necosita, cu pomi fructiferi  aflati in rod.

Am scris despre asta aici:
http://saul-beloia.blogspot.ro/2015/07/incendiu-de-proportii-la-carsie.html.

Fireste, concubinul femeii m-a amenintat ca ma va da el pe mana procuraturii ca am indraznit sa cer despagubiri de la iubita sa pentru paguba pricinuita.

Iata ca la aproape un an de la fapta, faptasa este trimisa in judecata, gest ce repara imaginea justitiei, alterata de catre acel concubin.



Portal  > Judecătoria MOLDOVA-NOUĂ  > Informaţii dosar
Nr. unic
288/261/2016
Data inregistrarii
07.04.2016
Data ultimei modificari:
26.05.2016
Sectie:
Dosare Penale
Materie:
Penal
Obiect:
plângere impotriva soluţiilor de netrimitere in judecată  (art. 340 NCPP)
Stadiu procesual:
Fond
Nume
Calitate parte
BELOIA SAU
Petent
MEGHIŞ STRATICA
Intimat



Ora estimata: 09:00
Complet: Complet 3
Tip solutie: admite plângerea
Solutia pe scurt: Admite plângerea formulată de petentul Beloia Sau împotriva Ordonanţei procurorului de renunţare la urmărire penală din dosarul nr.633/P/2015 aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă şi împotriva Ordonanţei de respingere a plângerii din data de 14.03.2016 a Prim Procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă.
În baza art.341 alin.7 pct.2 CPP constată legalitatea actelor de urmărire penală, cu excepţia ordonanţei de renunţare la urmărire penală a procurorului, precum şi a mijloacelor de probă administrate în cauză.
În baza art.341 alin.7 pct.2 lit. c) CPP desfiinţează cele două ordonanţe şi trimite în judecată inculpata Meghis Stratica pentru săvârşirea infracţiunii de „distrugere din culpă”, faptă prevăzută de art.255 alin.1 Cod Penal.
Trimite cauza la completul C1 în vedere începerii judecăţii.
În baza art.275 alin.3 CPP, cheltuielile avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept la contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în cameră de consiliu azi 24.05.2016.
Document: Hotarâre  99/2016  24.05.2016
*******************


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu