Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

marți, 31 mai 2016

"Reclamati-l anonim pe colonel, ca sa il demoleze pe Jurca !" (articol din campania 2012)



Iata cum un inspector sef de doi bani ii scoate basma curata

si pe hoti si pe protectori si pe politicienii implicati!


Fix in urma cu patru ani, cand Kramer incerca sa ii ia locul lui Petrica Jurca la Primaria Sichevita, niste agramati din jurul celui dintai s-au strans in jurul unui calculator din comuna si au incropit o reclamatie anonima ce au trimis-o la doua instituitii de stat din Resita si Timisoara. 
In acea facatura, eu si tatal meu eram acuzati ca am furat piatra si nisip (cca 40 de tone, noaptea, cu roaba!) si le-am depozitat in curtea casei de pe Valea Ravensca.
Intr-adevar, o poza facuta peste gard si atasata reclamatiei arata cca 10 remorci de material ingramadite in curte!

Scopul magariei era ca eu sa il banuiesc pe primarul in functie si sa ma indrept impotriva lui, sa il demolez pe durata campaniei si astfel sa ii fac partie lui Kramer. Gasca de nepriceputi chiar isi gasise cu cine sa se puna - cu un ofiter de intelligence! Dar atat i-a dus mintea, atat au facut.

Directia Apelor Timis nu era la curent cu malversatiunea si a trecut de indata la cercetarea "furtului", identificand adevaratii furaciosi (veti ghici: Dochiile) dar la Resita totul era aranjat, inclusiv pana in cabinetul lui Stolojescu, un ins sters, fost subofiter ajuns sef de inspectorat de politie sustinut (oare de ce va mirati?) de catre Frunzaverde Foaielata, baron portocaliu sustinator si al lui Nicolaie Kramer!

Cu toate ca "anonimii" stiau bine cine adunase piatra si soatarul, ne-au indicat pe mine si pe tatal meu drept faptuitori fara sa le pese de consecintele penale ce le pasteau pe Dochii si pe o ruda de-a lor ce participase la actiune. 

De dragul de a-si vedea adversarul politic inlaturat cu mana unui ofiter SRI, grupului Kramer nu ii pasa de faptul ca verisorul meu risca sa fie din nou trimis in judecata si din nou condamnat, cu executare de data asta, urmand sa i se adauge si pedeapsa primita cu suspendare in urma cu ceva ani pentru incalcarea regimului frontierei de stat pe vremea embargoului.   

Fireste, cand Directia Apelor Timis a dat peste cap planul prost conceput de o mana nepriceputa de frunzisti, Stolojescu i-a scapat pe toti basma curata si mi-a comunicat ca materialul intr-adevar a fost sustras de catre Dochia, dar pentru a indigui curtea casei, nu pentru a construi ceva sau pentru a-l vinde (asa cum precizasera reclamangii amatori)...! 

Un inspector al tuturor politistilor, dar ajuns rasul curcilor, ce sa mai zic! 
Ulterior s-a vazut ca Dochiile chiar au executat lucrari (ne-autorizate) la locuinta din Valea Ravensca, folosind acele materiale, fapt pentru care eu le-am reclamat la Inspectoratul de Stat pentru Disciplina in Constructii Resita (ISDC).

Ghiciti cine a blocat reclamatia? Foaielata si cu Kramer, care acum sunt in acelasi partid cu Mocioalca si cu Stolojescu, cel ce totusi a fost mutat disciplinar la Giurgiu, dupa ce au iesit la iveala mai multe din abuzurile sale savarsite din functia de sef al politistilor din Caras!

http://saul-beloia.blogspot.ro/2012/08/despre-denunturi-anonime-calomnioase.html


Iata dezvaluirea, insotita de documentele oficiale ale acelui dosar ce a poposit pe masa unui ministru de interne din acea vreme, dar care si el i-a pus capac, salvand definitiv intregul grup infractional astfel constituit!


*****


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu