Powered By Blogger

Faceți căutări pe acest blog

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 mai 2016

Ing Teodor Damian si sora Dina




Dupa o sedere de aproape o saptamana la Sichevita, mai mai sa fac o greseala si sa public un articol intitulat „Firma IMPERIAL se implica in campania electorala”, sau „Firma IMPERIAL discrimineaza candidatii la Primaria Sichevita”. Nu am facut-o, insa!


ing. Teodor Damian

Verificand informatiile mai bine, am constatat ca nu firma sau patronul ori administratorul ei pot face asta, ci doar cate o vanzatoare neinformata de prin Sichevita, ceea ce ar fi cu totul si cu totul altceva!

De unde a pornit stirea cu angajatii IMPERIAL ce se implica in campania electorala din spatele tejghelei?

Sora Dina la vremea cand se pregatea sa invete 
meseria de  blanar




Un vechi prieten de-al meu, d-l Teodor Damian, ce candideaza alaturi de alti consateni pentru inlaturarea din primarie a actualului primar abuziv, dorind sa discute de principiu despre intentia sa de a posta un afis pe vitrina de la IMPERIAL Sichevita, a intrat in magazin si dupa ce a ocolit un incarcator – descarcator ce ii ridica osanale primarului chiar pe treptele magazinului, cu o sticla de bere in mana, i-a vorbit uneia dintre vanzatoare despre intentia sa – legala si legitima. 
Incepuse campania alectorala si avea dreptul sa lipeasca afisele cu acceptul celor ce locuiau sau lucrau in cladire, dupa ce administratorul ar fi obtinut aprobarea consiliului local pentru acest gen de panotaj electoral.

Totul a fost bine si frumos doar pana in clipa in care vanzatoarea a aflat numele candidatului, moment in care si-a schimbat brusc atitudinea, sfarsind prin a-i refuza cererea.
Cu siguranta, vanzatoarea nu intelesese nimic din ce i se spusese, caci a decis pe loc sa se substituie consiliului local si sa refuze din start cererea. Cerand o minima explicatie pentru atitudinea sa, d-l Teodor Damian a aflat ca nu i se va permite afisajul intrucat este prieten cu subsemnatul, care este adversar al primarului si al sotului ei.

Acea vanzatoare era – cine credeti – chiar sora Dina! Iar muncitorul necalificat ce bea bere pe treptele magazinului, era chiar sotul ei, angajat part time la magazin sa descarce marfa si sa mature in fata magazinului dupa ce pleaca masina cu cartofi! Adica renumitul meu varut, cel ce incearca de catava vreme sa ia cu japca ceea ce legea nu ii da dreptul!

Dupa plecarea d-lui Damian din magazin, se spune ca varutu si-ar fi felicitat consoarta pentru intelepciunea ce o debitase ca sa motiveze refuzul, si-a mai luat cateva beri si a plecat spre casa destul de obosit dupa ce descarcase din camion sacii cu cartofi ce intrasera in gestiunea nevestei sale.
Eu pe d-l Damian il stiu de aproape 10 ani de la Timisoara, de pe vremea cand domnia sa era general manager la Unita, iar si eram unit manager la Omniasig, companii concurente pe piata asigurarilor de viata. Este fara indoiala un intelectual ce si-a ocupat prin concurs toate posturile de director avute pe durata carierei, apoi le-a pastrat si consolidat prin competenta si rezultate.


Pus in fata unei vanzatoare de magazin, inteleg perfect de ce a dat inapoi, asteptand apoi sa vada hotararea consiliului local fata de solicitarea administratorului catre consilierii locali.

Cu siguranta, dupa ce consilierii locali se vor pronunta, sora Dina va fi ceva mai ponderata si se va pastra in limitele influentarii doar a deciziilor primarului, lasandu-i in pace pe consilieri, care sunt prea multi pentru a fi convinsi in bloc!
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu